rewlio.blogg.se

MAT

Det är det enda jag tänker på, idag också! Fasen, bara äter och äter hela tiden.. Sjukt hungrig. Men antar att det är så att va tjej. Iaf för mig är det så. Händer typ en gång i månaden denna förbannade hunger.

Idag fyller en väldigt fin människa år. Har tyvärr inte kunnat fira denne idag då det krockade lite med träning och liten kille som sover tidigt. Men det får vi ta igen i helgen. :)

I morgon är det äntligen fredag! Jag och Oliwer har längtat efter helg och ledigt i flera dagar.
Appråpå flera dagar.. Oliwer har inte druckit välling en enda gång sen han kom hit i söndags. Han är även superduktig och är utan blöja från att vi kommer från dagis tills det är dags att sova. :)

Måste ändra..

Andra ska inte få ta min energi från mig. Jag blir helt tom. Så ska det inte va och så vill jag inte ha det.

Nåt jag däremot vill är spendera all min tid med Oliwer.
I morse lämnade jag honom på dagis, han gick in och lekte med bilarna. Medan jag satte på mig skorna kom han tillbaka och sa att han skulle vinka. Han gick till fönstret och jag gick ut. Vi vinkade och vinkade. Jag vinkade hela vägen till bilen och i bilen och när jag åkte iväg stod han fortfarande kvar. När jag svängde ut på vägen förbi busshållplatsen stod han fortfarande kvar.. Åh mitt lilltroll! Varför varför varför ska jag måsta jobba heltid!? Min kotte. Hur ska jag kunna spendera så mycket tid som möjligt med honom och ända tjäna in pengarna som behövs?
Om nån kunde svara på det vore det kanon.

25 februari 2013

Första dagen på början av allt det här nya.
Vet inte riktigt allt som kommer hända, men nu kör vi.
 
Betalade in avgiften till Crossfit nu ikväll så nu är det bara att vänta på söndag.
Nervös är jag, men det är väl bra antar jag!? Sjukt peppad! Vill bara att det ska bli söndag nu så jag får prova. Kommer jag klara av det? Kommer jag vara sämst? Hur grymma kommer alla andra vara? Waaa! Fasen så nervöst!
 
Men innerst inne skrattar hjärtat och gör volter. Lycka. Äntligen ska ja göra nåt JAG vill. Nåt JAG gör som inte många andra av de jag känner gör. Nåt JAG kommer må bra av (tror jag :) ).
 
Mer en annan dag. Nu ska jag bära Oliwer till hans säng, han somnade här bredvid mig i soffan. Älskade lilla, stora killen min.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.